LA STELLA

LA STELLA De lekkerste Calzone's!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1281 beoordelingen
14 sep 2021 om 0:47 Ik had een fout gemaakt, la Stella heeft het mooi opgelost, ik heb de bezorger €2 bezorgkosten gegeven. Leek me wel zo eerlijk. Eten was goed, ik vind de hotwings erg lekker
11 sep 2021 om 22:15 Geweldig voor de 1x . Zeker voor herhaling vatbaar de shoarma van kip helemaal top
11 sep 2021 om 19:35 Miste 1 pitta broodje, geen mayonaise bij het menu. En 1 pizza was niet wat ik besteld had. Ik heb beter gehad bij hun.
18 aug 2021 om 20:27 Snel bezorg, eten is goed alleen de garnalen salade niet, de dressing was ronduit vies en de garnalen zijn zonder smaak.
14 aug 2021 om 21:47 Eten was echt heerlijk. Ik bestel hier wel vaker ookal kan soms de bezorging wat lang duren is het toch altijd heerlijk. Luister vooral niet naar die azijn zeikers die toch altijd negatief zijn
9 aug 2021 om 23:07 Zeker een aanrader ❤️
8 aug 2021 om 10:43 Wij hadden pasta carbonara en een pizza salami, de pizza ging nog wel maar de pasta was super waterig zal nooit meer hier bestellen!
6 aug 2021 om 22:51 Heerlijke pizza’s. Plankje met kaas en worst viel tegen. Leek meer op een pizza. Maar pizza’s waren erg vers en nog warm. Snelle bezorging!
5 aug 2021 om 10:45 pizzas waren koud
9 jul 2021 om 21:11 Koude pizza, niet goed belegd
9 jul 2021 om 21:06 Sateh uitgedroogd, pasta vrij smakeloos, niet lekker!
8 jul 2021 om 11:44 Really bad quality food, inedible. Not sure why there are positive reviews